Instalare, montare aragaz

Echipa noastra de instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj / instalare aragaze.

Societatea noastra executa instalarea/montarea/reacordarea aragazului cu personal autorizat cu vechime de peste 15 ani in domeniu

Dupa montarea aragazului se va face o verificare amanuntita cu detectoare de gaz portabile marca –Seitron– acesta efectund o rapida si perfecta verificare a instalatiei de gaze , depistand posibilel scurgeri de gaze(defecte ale instalatiei).

montare aragazUn mare avantaj al verificari cu detectorul portabil este acela ca se poate face verificarea si in locuri greu accesibile cum ar fi in spatele aragazelor cu racord fix care nu se poate misca de la perete ,sub latrurile sau spatele corpurilor de bucatarie la trecerea prin pereti a tevi putanduse sa se efectueze chiar si verificarea cuptorului si ochiurilor de la aragaz.

Operatiunea de instalare a unui aragaz trebuie facuta de catre personal specializat.
Operatiunea de racordare a aragazului la reteaua de gaze trebuie facuta utilizand materiale de calitate, tubul flexibil si robinetul trebuie sa fie atestate tehnic pentru utilizarea in instalatiile de gaze naturale, sa aiba termen de garantie si o durata de utilizare specificata de producator.
O alta etapa in montarea aragazelor este reglarea lor, fiecare arzator trebuie reglat pentru ca flacara sa permita o utilizare optima a gazului natural.
Ce racorduri pentru montarea aragazului imi recomandati? Exista racorduri flexibile pentru gaz din alama sau din inox, complet metalice, extensibile, a caror parte ondulata este fabricata din tabla de otel inoxidabil cu o grosime minima de 0,2 mm.

Instalator autorizat ANRE

Se acorda factura si garantie pentru lucrarile efectuate.